Verkkolehden uutiskirjeen tilaaminen - Verkkolehden uutiskirjeen tilaaminen

Olet Lahden alueen kulttuuria esittelevän verkkolehden sivuilla. Verkkolehtemme toimittaa ajankohtaisia juttuja ja paikallisia tarinoita Lahdesta. Verkkolehtemme käy läpi myös Lahden kulttuurihistoriallista taustaa, jotta kaikilla olisi mahdollisuus tutustua Lahden alueen kulttuuriin. Moni tietää Lahden kulttuuritarjonnan, mutta verkkolehdellämme on tarkoitus pureutua myös kulttuurishistoriallisiin arvoihin, joita Lahdesta voi löytää. Näin tämän verkkolehden sivustolla voi lukea mielenkiintoista faktaa ja historiaa Lahdesta, mikä ei rajoitu vain ajankohtaisiin kulttuuripäivityksiin.

Verkkolehdellämme on myös uutiskirje, jonka voit tilata. Tämän uutiskirjeen on tarkoitus toimittaa sinulle sähköpostiin verkkolehden parhaita paloja, ja Lahden alueen tärkeimpiä kuulumisia kulttuurin alalta. Uutiskirjeemme tarkoitus on pitää lukijat ajan tasalla verkkolehden toiminnasta, johon kuuluu muun muassa artikkelit Lahden ja lähialueen kulttuuritarjonnasta. Näissä uutiskirjeissä on asiaa esimerkiksi siitä, minne päin Lahtea suunnata kesällä. Kesällä Lahtea kannattaa kiertää vaikkapa rakennushistoriallisesti arvokkaita rakennuksia ihailemassa, tai vain lähteä piknikille lähialueen kauniisiin puistoihin.

Uutiskirjeissä on myös asiaa Lahden kulttuurikeskusten toiminnasta. Tarkoituksenamme onkin informoida lukijoita muun muassa tapahtumien paikoista ja aukioloajoista. Meidän uutkiskirjeestämme on sitten helppo tarkistaa, minne mennä ja milloin mennä tapahtumaan. Näin saat suoraan sähköpostiisi vaivattomasti kattavan kulttuurisen aikataulun, jota voit noudattaa, tai vain poimia joukosta sinua itseäsi eniten kiinnostavat tapahtumat. Tietenkin uutiskirjeissämme on myös paljon juttua verkkolehden toiminnasta ylipäätään. Verkkolehtemme toiminta tulee keskittymään paljolti esimerkiksi teatterin, taidenäyttelyiden ja musiikkitarjonnan päivityksiin sekä myös historiaan.

Näin ollen sinun itsesi ei tarvitse etsiä monelta sivustolta tietoa Lahden kulttuuritarjonnasta, vaan saat asianmukaiset ja ajankohtaiset tiedot suoraan sähköpostiisi. Uutiskirjeestämme voit tarkastaa vaikka teatteriesityksien ensi-illat, musiikkikeikat, orkesterien esiintymiset ja paljon muuta. Verkkolehtemme toiminta keskittyy paikallisiin juttuihin ja kulttuuriin laajentuen myös urbaaniin kulttuuriin, kuten ajankohtaiseen pukeutumiseen Lahdessa. Verkkolehtemme uutiskirjeessä on siis kaikki, mitä kulttuurielämyksiin osallistumiseen tarvitaan, paitsi säätiedot kyseisille päiville.

Näin tilaat verkkolehden uutiskirjeen

Uutiskirjeemme tilaaminen sähköpostiisi on helppoa. Täytät vain alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi, ja lähetät lomakkeen. Saat uutiskirjeen tilamisesta vielä vahvistuksen erikseen sähköpostiisi. Tämän jälkeen alat saamaan meiltä viikottain uutiskirjeen sähköpostiisi, jotta voit seurata verkkolehtemme tapahtumia ja kaupungin kuulumisia.

Verkkolehden uutiskirjeen peruminen

Tarvittaessa voit myös perua uutiskirjeen toimituksen sähköpostiisi. Tämä tapahtuu klikkaamalla uutiskirjeessä olevaa linkkiä, josta voit määritellä uutiskirjeen tilauksen päättyväksi. Tämän jälkeen uutiskirje ei enää saavu sähköpostiisi.